Rareș Bogdan aruncă bomba: Îl asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat „foarte puternic” la șefia PNL

Primii doi candidați de pe lista pentru europarlamentare a Alianței PSD – PNL, Mihai Tudose și Rareș Bogdan, au îngropat securea războiului. Europarlamentarul liberal nu mai ține supărare, după ce Mihai Tudose i-a spus, în trecut, că  „și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare”.

E o figură de stil cu Superman, afirmă Tudose. La rândul său, fostul om de televiziune spune că este important „să treci peste aceste lucruri și să mergi înainte, gândindu-te la interesul țării tale”.

Când am activat în zona mass-media s-au spus multe lucruri, am spus lucruri, dar cred că interesul României trebuie să primeze. Și momentul actual pentru România este esențial pentru cum vor trei, copiii mei și ai dumneavoastră într-o Românie puternică și valorizată la nivel european. Sigur că au fost replici, nimeni nu le-a uitat. Important este să treci peste aceste lucruri și să mergi înainte, gândindu-te la interesul mare, interesul țării tale și interesul partidelor tale și al comunităților pe care primarii vor să le dezvolte, declară Rareș Bogdan.

Tudose spune că vor lucra împreună, chiar dacă s-au gratulat cu „figuri de stil”. Europarlamentarul mărturisește că umorul său a fost apreciat de Rareș Bogdan.

Noi nu ne-am jignit, până la urmă. A apreciat-o chiar și domnul Rareș Bogdan. M-a sunat după aia și a zis bă, genială, să văd cum scap de ea acuma.

E o critică constructivă, dar, după cum vedeți, e îmbrăcat în costum regulamentar, mai spune Tudose, cu referire la Rareș Bogdan.

Anul trecut, Mihai Tudose l-a ironizat pe Rareș Bogdan după declarațiile liberalului despre legea pensiilor publice.

Sunt consternat că nu știu pe ce fond au fost făcute. Adică, cam care era starea lui de agregare. Poate dimineață s-a trezit și sub impulsul unui film, sau a unei benzi de desene animate, și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare printre blocuri, spunea Mihai Tudose, într-o intervenție la Antena 3

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *