Contractele de achiziționare a vaccinurilor au fost solicitate de procurori
Contractele de achiziționare a vaccinurilor au fost solicitate de procurori

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a prezentat, miercuri, în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, înregistrarea unei discuții dintre un angajat și angajatorul său, discuție ce se poate rezuma în felul următor: „Dacă nu te vaccinezi, rămâi fără loc de muncă”.

„Așadar, este vorba despre angajați amenințați cu șomajul dacă nu se vaccinează. Oare o fi legal în acest moment în România?”, a spus Răzvan Dumitrescu.

ANGAJAT: – Domnișoară, nu consider că…

ANGAJATOR: – Pentru firma… nu consideri tu, consideră conducerea firmei. Regulile trebuie respectate de toți salariații, inclusiv de tine. Ai de ales: Te vaccinezi sau îți cauți de lucru și pleci din firmă. Nu te poți încadra în regulile firmei, este problema ta.

ANGAJAT: – Am înțeles, am înțeles…

ANGAJATOR: – Deci, până la 1 decembrie decizi: te vaccinezi sau te duci unde se acceptă nevaccinați.

ANGAJAT: – Am înțeles!

ANGAJATOR: – Dacă ai o problemă medicală, ceva de genul acesta, atunci e altă treabă. Nu te mai uita la televizor, uită-te la dansuri.

Angajatul amenințat că va ajunge șomer, dacă nu se vaccinează, a povestit în direct la Antena 3 toate detaliile acestui caz revoltător.

„Societatea fiind mai mare, se împarte în mai multe grupe. Eu fiind șofer, la șoferi s-a ajuns cam prin luna noiembrie. Presarea asta cu vaccinul a început de prin luna iulie: pe la depozit, pe la fabrică. Șeful de coloană ne-a spus la începutul lunii că trebuie să ne vaccinăm că altfel nu se poate”, a spus angajatul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *