nicușor dan
nicușor dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat în urma criticilor aduse de fostul edil, Gabriela Firea, care l-a acuzat că în loc să caute soluții, preferă să scape de proiecte esențiale pentru București, cu referire la consolidarea Pasajului Unirii.

Actualul primar Nicușor Dan spune că Firea a avut pe masă încă din anul 2017 o expertiză a mai multor obiective de infrastructură din București, inclusiv Pasajul Unirii, însă „s-a apucat cu nădejde de târguri, festivaluri și alte paranghelii din bani publici, amânând această problemă”.

„Pentru fostul primar general, propria nepăsare / incompetență ar trebui să fie prilej de reflecție, nu de noi scandaluri”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea a avut pe masă, încă din anul 2017, o expertiză privind mai multe obiective de infrastructură din București, inclusiv Pasajul Unirii, susține actualul primar general, în postarea sa.

„Cunoștea deci problema de la începutul mandatului și a avut la dispoziție trei ani ca s-o rezolve. În loc să se apuce imediat de treabă pornind de la acest studiu, «Doamna Altădată» s-a apucat cu nădejde de târguri, festivaluri și alte paranghelii din bani publici, amânând această problemă (și alte probleme reale ale Capitalei) fără nicio remușcare. A preferat niște spectaculoși iepurași gigantici unei plictisitoare consolidări de pasaj. Spre deosebire de ea, eu am reușit să mă înțeleg cu primarul PSD de sector pe această problemă a bucureștenilor. Oamenii vor ca lucrurile să se rezolve și nu-i interesează formulele instituționale găsite. Aș fi vrut, evident, ca bugetul de investiții al PMB să fie mai mare, ca să putem prinde în el și lucrări precum cele de la Piața Unirii. Chiar am fi putut s-o facem dacă n-ar fi trebuit să acoperim găurile lăsate de Gabriela Firea în mandatul ei de primar general”, a mai scris primarul general, Nicușor Dan.

Reacția lui Nicușor Dan vine după ce Gabriela Firea a scris, într-o postare pe contul său de Facebook, că în loc să caute soluții, primarul general al Capitalei preferă să scape de proiecte esențiale pentru București.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *