Piedone a convocat o ședință la 6.00 dimineața cu directorii din Primăria sectorului 5. La întâlnire au participat și viceprimarii și city manager-ul, conform dispozițiilor primarului Cristian Popescu Piedone.
Primarul sectorului 5 este nemulțumit că deplasările pe care directorii le-au făcut în teren nu au adus și rezolvări pentru problemele existente.
„Începând de astăzi, vom face înviorarea de dimineață zilnic. Vom face acest lucru până când vă veți trezi, dragi directori. În acest moment se pare că dormiți. Am dispus să efectuați acele vizite de lucru în teren, dar se pare că până acum ați fost la plimbare. Am fost ieri în mai multe școli pentru a vedea care este situația instituțiilor de învățământ înainte de începerea cursurilor. Am găsit gunoi și bănci rupte în apropiere de intarea în școli. Am senzația că voi ați făcut vizitele în teren cu ochii închiși, altfel nu îmi explic cum nu ați văzut aceste situații. Ori vă treziți, ori mergeți acasă! Cetățenii din Sectorul 5 vor să trăiască în condiții mai bune, iar dumneavoastră, directorii, sunteți responsabili de acest lucru”, a punctat Cristian Popescu Piedone.
Primarul sectorului 5 a mai spus că dorește asigurarea unui climat optim, în care elevii să învețe și să se dezvolte. „Voi avea toleranță zero față de cei care pun în pericol sănătatea elevilor, prin depozitarea ilegală a deșeurilor în jurul unităților de învățământ. (…) Am dispus sancționarea acestora fără milă, cu amenzi maxime. Copiii noștri merită tot ce este mai bun”, a explicat Piedone.
După ce au avut ședință la 6.00 dimineața, directorii au ieșit pe teren, între orele 07.30-09.00.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *