Filaj cu ambulanța. Șeful salvării din Caraș Severin și-a pus subordonații să-i urmărească fosta iubită
Filaj cu ambulanța. Șeful salvării din Caraș Severin și-a pus subordonații să-i urmărească fosta iubită

Șeful Ambulanței din Caraș Severin este acuzat că a pus la punct un serviciu de filaj cu ambulanța și i-a pus pe șoferii de pe salvare să o urmărească în trafic pe fosta lui iubită.

Doi șoferi, dar și un medic, au dat declarații în fața procurorilor DIICOT iar șeful ambulanței a primit control judiciar pentru 60 de zile. L-a contestat, dar magistrații au decis să-i respingă cererea și să-l mențină.

Adrian Truică ar fi început să-și hărțuiască fosta iubită din februarie 2019, după ce s-au despărțit, iar bărbatul a vrut să reia legătura. Pentru că tânăra, mamă a unui copil minor, nu s-a lăsat înduplecată, Truică a amenințat-o că va publica imagini indecente cu ea și din acest motiv va pierde custodia copilului, arată publicația Știri pe Surse.

În octombrie, anchetatorii au stabilit că a oprit-o în trafic, tăindu-i calea, ca să o intimideze.

Pe lângă faptul că a contactat-o pe toate căile posibile, Adrian Truică este acuzat că și-ar fi implicat și subordonații, doi șoferi de ambulanță și un medic în operațiunea fiaj cu ambulanța. Aceștia au fost determinați de către șef să o fileze pe fosta lui iubită și să-i raporteze imediat ce face și unde se duce. Mai mult, investigatorii de ocazie nici nu trebuiau să fie discreți, pentru că și aceștia ar fi încercat să o convingă, cu forța, să reia relația cu șeful lor.

Procurori DIICOT și agenți de poliție judiciară au descins anul trecut în luna noiembrie la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Ca urmare a perchezițiilor din Caransebeș și Reşiţa în dosarul filaj cu ambulanța, cinci persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin. Adrian Truică a primit atunci control judiciar pentru 60 de zile.

În anchetă, procurorii au mai stabilit că, mai mult, cu autospecialele care ar fi trebuit să fie transportați oameni bolnavi erau cărați brazi.

Corpul de Control al Ministerului Sănătății derulează propria anchetă la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, dar nu au ajuns încă la o concluzie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *