NATO este în război cu Rusia, dar prin intermediul Ucrainei, și va lupta
NATO este în război cu Rusia, dar prin intermediul Ucrainei, și va lupta

NATO este în război cu Rusia, dar prin intermediul Ucrainei, și va lupta „până la ultimul ucrainean”. Volodimir Zelenski a cedat țara și locuitorii ei Occidentului, spune un înalt oficial rus.

Serghei Kiriyenko, prim-adjunct al șefului Administrației Prezidențiale a Federaţiei Ruse, explică de ce NATO este în război cu Rusia, cu mâinile ucrainenilor.

Ei ( n.r. – autoritățile ucrainene) și-au cedat țara, teritoriul și, cel mai rău, și-au cedat oamenii. Au oferit țara și cetățenii Ucrainei pentru a încerca să escaladeze o confruntare între comunitatea occidentală și Rusia pe acest teritoriu, cu mâinile lor”, a spus Serghei Kiriyenko, citat de Interfax și preluat de B1TV.

Desigur, NATO va fi bucuroasă să lupte, așa cum nu ezită să spună, împotriva Federației Ruse până la ultimul ucrainean”, a continuat acesta.

Primul adjunct al șefului administrației a declarat că în acest moment se desfășoară o „operațiune militară fierbinte” împotriva Rusiei.

Înțelegem foarte bine că pe teritoriul Ucrainei nu suntem în război cu Ucraina, nu cu ucrainenii – întreg blocul NATO este în război cu Rusia, doar că pe teritoriul Ucrainei și cu mâinile ucrainenilor”, a subliniat Kiriyenko.

Astăzi lumea se schimbă în fața ochilor noștri. Trăim într-o eră a schimbării fundamentale. Lumea se schimbă ireversibil. Și într-o asemenea eră a schimbării câștigă cel care gestionează schimbările”, a conchis Serghei Kiriyenko.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *