TIR-urile care merg prin Suceava spre Ucraina au stricat drumurile
TIR-urile care merg prin Suceava spre Ucraina au stricat drumurile

TIR-urile care merg prin Suceava spre Ucraina au stricat drumurile, spune președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Liberalul crede că din cauza acestora nici oamenii nu au mai putut ajunge pe câmp să-și strângă recoltele.

„Am avut şi 30 de kilometri de TIR-uri care aproape că ajungeau la Suceava la un moment dat. Aici va trebui să găsim nişte soluţii. Au fost nemulţumiri din partea unor oameni şi faptul că unii şoferi au mers pe drumuri laterale, au stricat drumuri comunale, drumuri judeţene, au blocat şi nu puteau ieşi oamenii la câmp sau să iasă cu recolta”, a declarat Flutur, potrivit B1TV.

Președintele CJ a arătat că pe DN 2 nu pot trece în siguranţă două maşini în sens opus, când sunt camioane care staţionează și a cerut Poliției să fie atentă la acest aspect.

Gheorghe Flutur a afirmat apoi că o soluție ar fi deschiderea de noi puncte de trecere pentru fluidizarea traficului, dar ucrainenii până acum nu s-au conformat.

Sperăm să deschidem punctul vamal Vicovu de Sus cât de repede şi Ulma din Suceava şi Racovăţ de la Botoşani. Era un termen, 20 iulie, angajament dat la întâlnirea comună cu Ucraina. Ei nu au putut respecta termenul pentru că la Crasna în Ucraina au încă nişte probleme şi şase kilometri de drum nu e practicabil ca să vină maşinile încoace. Nu depinde de noi. Noi suntem gata şi sper ca într-o lună şi ceva să fie gata şi cel de la Ulma-Rusca”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *