Un nou lockdown nu se impune la acest moment, consideră Raed Arafat. Măsurile existente sunt eficiente, dar trebuie respectate, a explicat șeful DSU.

„La acest moment, eu consider că, dacă am respecta măsurile pe care le avem şi dacă fiecare dintre noi ar respecta măsurile complet, am putea să controlăm situaţia. Din păcate, am văzut imagini chiar în weeend-ul trecut, la anumite cluburi care ţineau festivităţi cu dansuri, la 2 dimineaţa, care nu respectă absolut nicio regulă. Asta este iresponsabilitatea la momentul ăsta din partea unora şi din cauza cărora am ajuns în această fază”  a declarat miercuri seară Raed Arafat, citat de B1TV.

Un nou lockdown nu se impune. Întrebat despre amenzile aplicate acestor localuri, Arafat a explicat: „Pentru unii, amenzile care se dau sunt o mică atenţionare, pentru că ei fac suma foarte rapid, în prima oră dintr-o noapte de acest gen”.

„Poate ne oprim, când apar anumite măsuri, să căutăm cum putem să le eludăm şi căutăm să le respectăm, măcar câteva luni să trecem de situaţia asta în care suntem”, a adăugat şeful DSU.

Leave a comment

Lasă un răspuns