Un șofer de TIR a alimentat cu aer în loc de motorină la o benzinărie din Găești. Omul nu a avut cu cine să se înțeleagă dintre angajații stației, așa că a chemat poliția și a făcut publică situația revoltătoare, pe rețelele sociale.

Petre Paraschiv, șofer de tir, s-a oprit la benzinărie de lângă Găești pentru a alimenta. Însă, mare i-a fost surpriza în momentul în care a luat pompa de alimentare și în loc de carburant a ieșit un fum, transmite B1TV. Însă, în timp ce pe capătul pistolului de alimentare ieșea gaz, aparatul taxa în continuare.

Deranjat de întâmplare, bărbatul a cerut unui angajat al benzinăriei să-l contacteze pe manager, însă acesta nu a venit.

Șoferul nu s-a oprit aici și a sesizat poliția. La scurt timp după incident, mai mulți agenți au ajuns la fața locului. Bărbatul le-a povestit acestora întâmplarea, iar polițiștii au început cercetările.

Mai mult, șoferul a făcut live pe Facebook, pentru a-i avertiza și pe alții să fie atenți.

Vii la pompă să alimentezi şi uite, ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi! Ia ziceţi, băi fraţilor, veniţi şi alimentaţi. Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer…”, a spus Paraschiv.

La final, pompa a înregistrat peste 400 litri de ”motorină”.

VIDEO AICI

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *