Victor Ponta e supărat pe clasa politică din care odată a făcut parte. Fostul premier a decis să nu mai participe la manifestările publice doar pentru a „bifa” prezența și a început cu cele de marți, 24 ianuarie, prilejuite de „Mica Unire”.

Fostul premier Victor Ponta este de părere că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Ponta a decis să nu mai facă gesturi de imagine și să nu mai meargă la evenimente doar pentru a bifa prezența. El a făcut această declarație pe contul său de Facebook.

La mulți ani celor care sărbătoresc azi, la Iași, Ziua Unirii! Am multe amintiri frumoase din anii anteriori, amintiri despre speranțe, dorințe colective de mai bine, solidaritate și încredere. Nu vreau să stric acele amintiri – așa ca anul acesta NU merg la Iași ; chiar nu simt deloc o dorință colectivă de “unire” ; nu văd oamenii politici cu viziune și curaj care chiar să înțeleagă și să își dorească solidaritate în proiectele naționale ; nu văd speranța românilor că “uniți ne va fi mai bine” a scris Victor Ponta.

Mai mult, fostul premier spune că acum, când nu mai deține funcții, și-a regăsit sinceritatea:

Și am decis să nu mai fac simple gesturi politice – mai bine spun ce văd si ce gândesc , indiferent de ce “voturi pierd sau câștig”! Eu chiar am crezut în “Unire” dar nu o mai văd nici la Iași, nici în alta parte – fiecare “pentru el” încercând să scape cumva din “înghețul” ultimilor 8 ani si din “înghețul” care se arată în continuare” , a adăugat Victor Ponta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *