Virgil Popescu îndeamnă românii să mai pună o haină pe ei dacă va fi frig
Virgil Popescu îndeamnă românii să mai pună o haină pe ei dacă va fi frig

Virgil Popescu îndeamnă românii să mai pună o haină pe ei dacă va fi frig în case la iarnă, în condiții de economie pentru gaze și curent. Ministrul eenrgiei a oferit exemplu personal, afirmând că el poartă blugi în casă, indiferent de anotimp.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a subliniat că niciodată nu a preferat pantalonii scurți. Criza energetică va obliga românii, vrând-nevrând, să facă economie, iar Uniunea Europeană a sugerat că un prim pas ar fi ca în această iarnă, centralele să fie setate la 19 grade.

Românii sunt îngrijorați că frigul le va face mari probleme în această iarnă, însă ministrul Energiei a venit cu o afirmație menită să îi liniștească pe cetățenii panicați, relatează B1TV.

Port blugi în casă, indiferent de anotimp, nu am purtat niciodată pantaloni scurţi.”, a declarat Virgil Popescu într-un interviu pentru Antena 3.

Popescu a recunoscut că nici el nu se simte confortabil dacă în casă sunt doar 19 grade.

Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”, a adăugat ministrul.

Potrivit unui sondaj realizat de GLAMI Fashion (Re)search 1 din 4 români își propun să facă economie la gaz, curent electric și căldură, apărându-se de frig cu haine groase.

Panica facturilor extrem de mari îi îndeamnă pe români să găsească soluții, iar magazinele profită din plin de această situație.

Marile lanțuri de magazine online au pus în vânzare cantități mari de pături groase, geci, pantaloni, blugi şi puloverele de iarnă, dar şi de lemne, topoare şi calorifere electrice, arată sursa citată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *