Senatoarea AUR Diana Șoșoacă are trei locuințe, o casă de vacanță și 4 terenuri, dar și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, potrivit declarației de avere depusă la Senat, citată de Antena 3.

Senatoarea din partea AUR are mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află aproape 15.000 de euro.

Diana Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea mai deţine trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

Diana Șoșoacă: Peste 20.000 lei/lună din avocatură

Senatoarea Diana Șoșoacă deţine mai multe obiecte de artă dobândite ”din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro. De asemenea, senatoarea AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro.

În declaraţia de avere se mai precizează faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, în anul 2020, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul Dianei Șoșoacă și care încasează 28.000 de lei pe an.

Șoșoacă își apără soțul în instanță. Află ce a făcut Dumitru Șoșoacă

Diana Șoșoacă era o avocată necunoscută în urmă cu un an. Azi a devenit senatorul care face toate știrile în noul Parlament. Află care este secretul ascuns de femeia modestă pe care alegerile din 2020 au propulsat-o în politica mare.

Șoșoacă este numele din ultima căsătorie

Diana Ivanovici Șoșoacă a fost aleasă senator din partea AUR. Ea a intrat în atenția presei din cauza stilului conflictual. Cunoscută pentru protestele împotriva purtării măștii de protecție, Diana Șoșoacă a contestat în instanță interdicțiile dictate de autorități.

„A fost măritată de 3 ori până acum, deoarece nu suportă relația decât în prezența iubirii sincere” dezvăluia zilele trecute Cozmin Gușă într-o postare pe Facebook. Ea este căsătorită cu Dumitru Silvestru Șoșoacă. Bărbatul apare în declarația de avere depusă de senatoare. El este „șef de tură” la firma Varabev SRL.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *