Cele 25 de ordonanțe de urgență vor fi publicate în Monitorul Oficial, spune Orban. I-a dat replica lui Toni Greblă
Actualitate

Cele 25 de ordonanțe de urgență vor fi publicate în Monitorul Oficial, spune Orban. I-a dat replica lui Toni Greblă

Cele 25 de ordonanțe de urgență emise de Guvern cu câteva ore înainte de demiterea din Parlament vor fi publicate în Monitorul Oficial, dă asigurări Ludovic Orban. El l-a contrazis pe Toni Greblă, președintele Comisiei Juridice a Senatului, care afirmase miercuri că acestea nu vor mai fi publicate întrucât Guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură, și, prin urmare, acestea nu vor mai intra în vigoare. „Este o intoxicare”, spune Raluca Turcan.

„Cum să nu fie publicate? Există o procedură”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre cele 25 de OUG emise în ședința de Guvern de marți seară.

Orban a zis că „a ascultat vocile” care spun că se poate să nu fie publicate în Monitorul Oficial, Guvernul fiind demis, dar „important e conținutul acestor acte normative, care generează efecte benefice pentru România și realizarea unor obiective fundamentale”, arată publicația Știri pe Surse.

Și Raluca Turcan a explicat că OUG-urile sunt în drum spre Monitorul Oficial și vor fi, cu siguranță, publicate, fiindcă au toate avizele.

„Acesta este o intoxicare. Nu există. În momentul în care premierul le aprobă în ședința de Guvern, vor fi publicate”, a zis Turcan.

Toni Greblă a declarat miercuri că cele 25 de Ordonanțe de Urgență adoptate marți de Guvern nu mai pot fi publicate în Monitorul Oficial, întrucât a fost publicată decizia prin care Guvernul este demis prin moțiune de cenzură.

Related posts

Avocatul Poporului sesizează Curtea Constituțională pentru cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate de Guvern în ședința maraton | LISTA OUG adoptate înaintea moțiunii de cenzură

Constantinescu Gabriel

Măsurile de combatere a epidemiei de coronavirus după data de 15 mai, explicate de Ludovic Orban. Există chiar și posibilitatea ridicării tuturor restricțiilor legale

Constantinescu Gabriel

Autostrada Moldova va fi începută peste doi ani cu bani europeni, promite premierul Ludovic Orban. Primul pas se va face marți

Constantinescu Gabriel

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban cu metode populiste

Constantinescu Gabriel

Vor fi sancțiuni pentru nepurtarea măștii în spațiile publice, a spus Ludovic Orban. De unde vor putea fi cumpărate

Constantinescu Gabriel

Pactul secret dintre Ludovic Orban și Marcel Ciolacu, despre anticipate și alegerea primarilor în două tururi

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment