Actualitate

Cosmina Cerva publică numerele miniștrilor

Avocata Cosmina Cerva publică pe pagina sa de Facebook numerele de telefon ale miniștrilor. Cunoscuta avocată a postat toate numerele actualilor miniștrii din Guvernul Orban.

Cosmina Cerva a scris și motivul pentru care a făcut publice aceste numere de telefon. Explicația ei a fost: “Poate aveți nevoie de numere de telefon atunci când vă faceți rezervări la terase”, scrie ea înainte de a completa o listă cu paisprezece numere.

Cerva este cunoscută pentru diversele declarații și intervenții în cadrul emisiunilor televizate. Mai cunoscută decât Cosmina, este sora acesteia, Codruța Cerva. Codruța a organizat un miting anul acesta în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție. Susținerea lui Liviu Dragnea era scopul acestui miting. La vremea respectivă, mesajul Codruței Cerva era: “Marți 21.01 ora 10 mergem să-l susținem pe Dragnea în față la ÎCCJ!!! Cine vine să scrie prezent!! Înalta Curte a amânat sentința pentru 21 ianuarie. Recursul în anulare este o cale extraordinară de atac introdusă de fostul lider al PSD, prin care acesta încearcă să obţină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare! Dragnea a fost executat politic!”, declara ea.

După ce Cosminei Cerva publică numerele de telefon, postarea ei a fost tratată cu o notă de umor de către cei ce o urmăresc pe avocată. Internauții nu au ezitat să își dea cu părerea în comentarii. Printre comentarii se regăsește și unul al unei doamne: “Am sunat la Ludovic. Nu răspunde. Insist mâine, când mă trezesc eu, pe la prânz. Îmi permit, sunt șomer tehnic.”, spune ea.

 

Related posts

Teodorovici crede că programul de relansare economică este un zero

Alina Angelescu

Cum a fost audiat ministrul Fondurilor Europene

Alina Angelescu

Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez…”

Constantinescu Gabriel

Ultimele cifre ale INS

Alina Angelescu

Năsui nu vede diferențele între PSD și PNL

Alina Angelescu

Acuzații la adresa PSD pentru creșterea numărului de cazuri

Alina Angelescu

Leave a Comment