Image default
Actualitate

Deputatul PSD Sebastian Radu, în stare gravă din cauza coronavirusului. Ar fi intubat

Deputatul PSD Sebastian Radu este infectat cu coronavirus, și a fost transferat în stare gravă într-o secție de terapie intensivă. A fost descoperit infectat cu virusul SARS-COV-2 și a fost internat mai întâi la spitalul din Buzău.

Ulterior, când starea sa a început să se agraveze, Sebastian Radu a fost transferat în secția ATI a Spitalului Militar central din București, potrivit B1TV.

Deputatul PSD Sebastian Radu a fost confirmat recent cu COVID 19 şi a dezvoltat o formă gravă a coronavirusului, astfel că a fost nevoie de transferul său de la Buzău la Spitalul Militar Central.

Surse medicale susţin că deputatul Sebastian Radu ar fi intubat.

Sebastian Radu este la primul său mandat de deputat, fiind membru al Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor.

În judeţul Buzău, de la debutul pandemiei s-au îmbolnăvit de coronavirus 5.369 de persoane, dintre care 3.869 s-au vindecat, iar 140 au decedat.

Related posts

Legea instituirii carantinei va fi aplicată de marți. Ce etape sunt necesare pentru internarea și carantinarea forțată a bolnavilor care refuză acest lucru

Vosganian acuză Ministerul Sănătății în cazul contractelor UNIFARM

Alina Angelescu

Marcel Vela a spus ce trebuie făcut când cineva nu poartă mască la metrou și strănută

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment