Imagini de la urgențe cu bolnavii de COVID care ajung în stare gravă
Imagini de la urgențe cu bolnavii de COVID care ajung în stare gravă

Imagini de la urgențe cu bolnavii de COVID care ajung în stare gravă au fost făcute publice de secretarul de stat Raed Arafat, în încercarea de a conștientiza populația cu privire la pericolul pe care îl reprezintă coronavirusului, în contextul protestelor împotriva măsurilor restrictive apărute în București și în mai multe orașe din țară.

Imagini de la urgențe. Raed Arafat a făcut public pe pagina sa de Facebook un clip care surprinde imagini de la Unitățile de Primire Urgențe din ultima perioada, acolo unde ajung tot mai mulți pacienți în stare delicată din cauza infectării cu Covid-19.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a avut și un mesaj pe care l-a scris în dreptul imaginilor. Arafat i-a îndemnat pe toți cei care-l urmăresc să distribuie filmul pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

„Acest scurt film vă arată situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni că să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipa care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede. Când vorbesc de “marea echipa”, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”, a transmis Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.