Image default
Actualitate

Mesajul dur al lui Raed Arafat pentru cei care nu cred în coronavirus. A transmis imagini de la spitalul de urgență

Imagini de la urgențe cu bolnavii de COVID care ajung în stare gravă au fost făcute publice de secretarul de stat Raed Arafat, în încercarea de a conștientiza populația cu privire la pericolul pe care îl reprezintă coronavirusului, în contextul protestelor împotriva măsurilor restrictive apărute în București și în mai multe orașe din țară.

Imagini de la urgențe. Raed Arafat a făcut public pe pagina sa de Facebook un clip care surprinde imagini de la Unitățile de Primire Urgențe din ultima perioada, acolo unde ajung tot mai mulți pacienți în stare delicată din cauza infectării cu Covid-19.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a avut și un mesaj pe care l-a scris în dreptul imaginilor. Arafat i-a îndemnat pe toți cei care-l urmăresc să distribuie filmul pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

„Acest scurt film vă arată situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni că să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipa care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede. Când vorbesc de “marea echipa”, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”, a transmis Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Toate spitalele se adaptează la coronavirus. Vor fi protocoale speciale, a declarat Raed Arafat

Raed Arafat spune că restricțiile sunt mai blânde în România față de vestul Europei. „Speranța noastră este ca în următoarea perioadă măsurile astea să devină istorie”

Constantinescu Gabriel

Noi restricții în lupta cu noul coronavirus. Adunări publice sub 100 de persoane și bugetarii care intră la ore diferite la serviciu

Leave a Comment