Noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicată Monica Macovei. Martor: „Ce a declarat pe Facebook este răspunderea ei”

Un martor a povestit, sub protecția anonimatului, ce a constatat la locul accidentului în care a fost implicată Monica Macovei, fostul ministru al Justiției.

„Am ajuns când victima deja era pusă pe targă. Era conștientă. Doamna doctor de la urgențe a chemat imediat elicopterul. Doamna Monica Macovei a fost foarte cooperantă cu poliția. Nu a schițat niciun gest să zică că nu-i adevărat.”, a povestit martorul pentru Antena 3 CNN.

Martor: Oamenii de la Rutieră și-au făcut treaba

„Poliția a delimitat locul accidentului, s-au făcut cercetări la fața locului. A venit un specialist de la Serviciul Rutier Constanța pentru a măsura urmele de frână. Eu nu știu cum a fost dinamica accidentului.

Oamenii de la Rutieră și-au făcut treaba. Totul a decurs fără certuri, fără discuții. Chiar a fost super transparent, nu e nimic ascuns, nu e nicio mușamalizare. Ce a declarat doamna Monica Macovei pe Facebook este răspunderea ei.”, a mai precizat martorul.

Macovei, prima reacție după accidentul în care a spulberat un motociclist cu mașina

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a transmis sâmbătă prima reacție după accidentul grav în care a spulberat un motociclist cu mașina.

”Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc.

Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă.

Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație.

Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a transmis Monica Macovei într-un mesaj postat pe Facebook.

Fiul motociclistului accidentat: „La spital nu îmi răspunde nimeni”

Aflat în Spania, fiul motociclistului lovit cu mașina de Monica Macovei, a apelat la oamenii dintr-un grup de Facebook pentru a afla informații despre starea de sănătate a tatălui său. ”La spital nu îmi răspunde nimeni”, a motivat acesta clipele de disperare pe care le trăiește, cu privire la situația medicală a tatălui său. Ulterior, bărbatul a venit cu un alt mesaj în care a dezvăluit că părintele său este, într-adevăr, în stare gravă. Acesta a mărturisit că pleacă din Spania spre România pentru a fi alături de tatăl său.

Potrivit unor informații de ultimă oră, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că motociclistul a fost operat pentru fracturile pe care le-a suferit în urma accidentului, el fiind stabili şi conştient. Bărbatul este internat pe secţia de Terapie Intensivă.

”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală. Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”, a mai scris acesta pe pagina de facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *