Parcarea în Bulgaria se dovedește o problemă pentru mulți șoferi român
Parcarea în Bulgaria se dovedește o problemă pentru mulți șoferi român

Parcarea în Bulgaria se dovedește o problemă pentru mulți șoferi români, dacă aleg să-și lase mașina în afara zonelor autorizate. Iată ce tarife se plătesc în stațiuni, dar și în cazul în care mașina este ridicată pentru parcare neautorizată.

dacă veți pleca în vacanță în stațiunile din Bulgaria, precum Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach si Nessebar, parcarea mașinii e un aspect care nu trebuie neglijat.

Atunci când vine vorba de respectarea regulilor de parcare, bulgarii sunt destul de stricți. În acest caz, cel mai bine este să parchezi doar în locurile special amenajate, pentru a evita ca mașina să-ți fie ridicată.

În cazul în care totuși s-a întâmplat acest lucru, pentru recuperarea mașinii ar trebui să plătești aproximativ 200 de leva, adică peste 500 lei, relatează B1Tv.

De asemenea, dacă alegeți să plecați în Albena, puteți găsi mai multe zone de parcare, iar fiecăreia dintre ele îi este atribuită o culoare. Astfel că, zona galbenă este destinată parcărilor gratuite, iar cea portocalie este cu plată și dispune de 800 de locuri.

În plus, zona albastră este cu plată și dispune de 1200 de locuri, zona verde este cu plată, iar locurile sunt foarte aproape de plajă.

De exemplu, la Nisipurile de Aur, spațiile de parcare sunt limitate, însă există majoritatea hotelurilor oferă locuri de parcare la locație, dar nu sunt suficiente mereu pentru numărul de turiști. În această stațiune, costurile parcării ajung până la 10-15 leva pe zi.

De asemenea, parcarea la Nessebar este disponibilă într-una dintre următoarele locații:

parcarea Yacht Port

parcarea Old Town Nessebar

parcarea Morska Gara

Prețurile sunt similare cu cele din Sunny Beach, aproximativ 3-4 leva pe oră.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *