Primul centru mobil de vaccinare din București funcționează de astăzi, 31 mai, în sectorul 5 din Capitală.
Caravana se va afla luni și marți în zona Pieței Ferentari. Miercuri, joi și vineri centrul mobil va fi amplasat pe platoul Academiei Militare.
Primul centru mobil de vaccinare se va deplasa în majoritatea cartierelor din sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor. Astfel, persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare se vor putea imuniza aproape de casă.
Programul centrului este de luni până vineri între orele 08.00-20.00 și duminică între orele 08.00-18.00.
Toți cei care doresc să se vaccineze la acest centru mobil, pot face acest lucru fără programare. Persoanele care vor veni să se imunizeze au nevoie doar de actul de identitate și chestionarul de triaj, ce poate fi completat anterior vaccinării și pe care îl puteți găsi la următoarea adresă: http://www.vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj…/. Persoanele vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare.
În centrul mobil de vaccinare este administrat serul produs de compania Pfizer. Aici vor putea fi imunizate peste 400 de persoane pe zi.

Centru de vaccinare drive-thru pe platoul Târgului Pucheni

Zilele trecute, primarul sectorului 5 și prefectul Capitalei au inaugurat centrul de vaccinare drive-thru de pe platoul Târgului Pucheni.
Centrul de vaccinare este funcțional din data de  29 mai și utilizează serul produs de compania Pfizer.
“Mă voi vaccina și eu în acest centru în zilele următoare, pentru a încuraja oamenii să se imunizeze fără teamă. Cu toții ne dorim revenirea la o viață normală, iar acest lucru nu va fi posibil decât dacă ne vom vaccina în număr cât mai mare”, a declarat primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Leave a comment

Lasă un răspuns