Un profesor a fost prins copiind chiar la un examen al școlii de poliție
Un profesor a fost prins copiind chiar la un examen al școlii de poliție

Un profesor a fost prins copiind chiar la un examen al școlii de poliție din Câmpina. Cadrul didactic dădea examen pentru obținerea unui post de profesor de pregătire juridică și criminalistică.

Acuzațiile nu se opresc aici. Dascălul ar fi fost acuzat, de mai multe eleve, că le-ar fi hărțuit, potrivit gândul.ro.

Potrivit unor surse din Poliție, la examenul pentru obținerea unui post de profesor de pregătire juridică și criminalistică s-a înscris un instructor de tragere, fost agent responsabil cu armamentul, trecut, prin concurs, în corpul ofițerilor.

Bărbatul a câștigat concursul, însă nota mare pe care a obținut-o ar fi trezit suspiciuni din partea altor cadre didactice.

Ca urmare, ar fi fost analizate imaginile surprinse de sistemul de monitorizare video din sala de examen. Așa s-a aflat că, de fapt, acesta a copiat.

În urma concursului susținut pentru posturile didactice vacante la Catedra de Pregătire juridică și criminalistică, candidatul la care faceți referire a fost notat cu 1 (unu) și eliminat din concurs pentru fraudă”, au anunțat oficiali din cadrul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, la solicitarea Gândul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *