Image default
Actualitate

Raed Arafat anunță: „Nicio doză de vaccin nu va fi aruncată!”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat, vineri, că nicio doză de vaccin nu va fi aruncată. Dacă vor rămâne doze de ser acestea vor fi utilizate şi pentru vaccinarea persoanelor care nu fac parte neapărat din cele incluse în etapa a doua, dar într-un mod organizat.

Raed Arafat: “Nicio doză de vaccin nu va fi aruncată”

„Răspunsul logic şi normal este că nu. Nu trebuie să rămână (nr. doze vaccin). În primul rând cei care se înscriu, trebuie să meargă.

Dacă s-au înscris şi nu au mers şi au rămas câteva doze, trebuie să existe o soluţie identificată sau aşteptată în care să se spună că aceste doze nu se aruncă şi se dau unor oameni, chiar dacă apar pentru a doua zi sau dacă nu sunt chiar pe listă şi pot fi vaccinaţi şi intră în sensul de a fi vaccinaţi atunci să se vaccineze.

Nu trebuie pierdute dozele care ar rămâne, din lipsa prezentării unor pesoane care uniţial s-au înscris pe listă”, a explicat şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat pentru Antena 3.

Arafat s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Împreună cu cei din Departamentul Pentru Situații de Urgență, conducătorul acestei instituții, Raed Arafat, s-a vaccinat luni, 11 ianuarie, împotriva coronavirusului.

“Îndemnul meu pentru toți este să înțeleagă că asta este speranța pe care o avem la acest moment. Asta este calea pe care, dacă o urmează cât mai mulți, vaccinul fiind voluntar, considerat sigur și gratuit, reușim poate cât mai repede să ajungem într-o situație cât mai apropiată de normalitate.

Îndemnul meu pentru toți este să nu asculte toate aceste afirmații nefondate despre vaccin, și să meargă pe informațiile care sunt furnizate și care sunt justificate științific, există deja destule care să dea informații și să explice cum funcționează vaccinul respectiv, și să vină la vaccinare”, a spus Raed Arafat după imunizare.

Related posts

Câinii ar putea depista persoanele infectate cu coronavirus. Se fac cercetări în Marea Britanie

Ce este starea de urgență. Drepturile și libertățile cetățenilor care pot fi restrânse prin această măsură excepțională

Constantinescu Gabriel

Copil infectat cu coronavirus, la reanimare în Spitalul Gomoiu. Are toate organele inflamate

Constantinescu Gabriel

1 comment

- Lumea Politică 19 ianuarie 2021 at 20:25

[…] Raed Arafat a explicat că va fi o dispariţie treptată a regulilor de purtare a măştii. […]

Reply

Leave a Comment