Taxele și impozitele se vor mări anul viitor, crede Marcel Ciolacu
Taxele și impozitele se vor mări anul viitor, crede Marcel Ciolacu

Taxele și impozitele se vor mări anul viitor, crede președintele PSD, Marcel Ciolacu. El consideră că actualul guvern s-a împrumutat masiv iar la scadență, cu sacul gol, va mări birurile românilor pentru a putea plăti datoria externă. Mai mult, ar exista și un scenariu pregătit pentru asta, este de părere Ciolacu.

În luna ianuarie-februarie a anului viitor, FMI va veni în România, iar ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi impozitele”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3, marți seara.

Taxele și impozitele se vor mări, crede Ciolacu. Președintele PSD consideră că România nu își mai poate permite alte datorii, după împrumuturile pe bandă rulantă făcute de-a lungul timpului. În acest context, premierul Florin Cîțu trebuie să prezinte de urgență un plan de redresare economică, în Parlament, susține Ciolacu.

Premierul Cîţu ar trebui să vină în faţa Parlamentului să ne prezinte un plan de redrsare economică (…) Acum e explicit în lege: Va trebui să vină să prezinte un plan de redresare când depăşeşte datoria publică 50% şi să recunoască că toate veniturile românilor vor fi îngheţate. Să nu mai iasă la televizor niciun guvernant să spună că lucrurile stau altfel”, a mai declarat liderul PSD.

Liderul PSD a mai amintit că datoria publică a României a trecut de 50% din PIB şi a acuzat guvernul PNL-USR+ de „jaf generalizat”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *