Image default
Actualitate

Teodorovici: Iohannis este șef de campanie electorală

Eugen Teodorovici spune că Iohannis a trecut de la a fi președinte la a fi șef de campanie electorală. Declarațiile acestuia vin la scurt timp după ce Klaus Iohannis a arătat cu degetul spre PSD. Președintele țării consideră că social-democrații sunt de vină pentru numărul mare de cazuri coronavirus. Iohannis crede că românii suferă acum deoarece Parlamentul a întârziat legea carantinării și a izolării.

“PSD, PSD, PSD … Acesta este SINGURUL mesaj clar transmis de președintele României în cele 8 luni din cel de-al doilea mandat. Am văzut și ieri și azi un președinte rigid, plictisit și forțat de consilierii săi de imagine, să stea de vorbă cu națiunea, în loc să fie pe plajă în vila luxoasă de protocol. Este inadmisibil, domnule Iohannis, să aruncați pisica în curtea opoziției pentru gravele incompetențe ale guvernului pe care îl girați”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici le oferă internuților o imagine a celor 9 luni de guvernare PNL. “În afară de promovarea jafului în finanțele publice, incompetenței în toată administrația, blocajelor în sănătate și învățământ, abuzurilor asupra drepturilor constituționale, falimentului economic, furtului în masă și, cel mai grav, a inducerii panicii și fricii în rândul oamenilor, nu au facut NIMIC pentru angajații din mediul privat și din sistemul public. Nimic pentru mediul de afaceri, pentru cetateni, pentru economie în general.”, explică acesta.

Păpuși și păpușari în guvern

Mai mult, senatorul spune că în Guvernul Orban există păpuși și păpușari care nu știu să joace, iar Klaus Iohannis este șef de campanie electorală. “Avem niște păpuși și păpușari care joacă prost actul guvernării și care, rând pe rând, revin obsesiv cu câteva teme: NU creșteri de venituri pentru populație. NU pensii. NU alocații. Ci DA investiții, doar din fonduri europene! Și iată că au reușit … doar partea cu NU! De fapt, singurele venituri pentru care s-au zbătut, au fost cele din amenzile aplicate abuziv populației în starea de urgență.”, continuă el.

În încheiere, Eugen Orlando Teodorovici consideră că acest guvern trebuie demis. “Așadar, cât mai aveți de gând să negați realitatea, că acest guvern TREBUIE demis urgent prin moțiune de cenzură? Iar în ceea ce va privește, domnule președinte, ați uitat când ne spuneați că pandemia este doar o simplă răceală? Nu credeți că ar trebui să-i aveți pe constiință pe toți cei care au fost afectați mai mult sau mai puțin și mai ales … fatal de COVID-19?”, adaugă acesta.

 

 

Related posts

Ponta: Economia românească greu mai respiră

Alina Angelescu

Planul de investiţii şi relansare economică pornește. Într-o lună vor fi elaborate legile, promite Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Deplasările în afara localității sunt permise după 15 mai. Explicațiile ministrului Marcel Vela

Vosganian explică în ce fel a schimbat coronavirus omenirea

Alina Angelescu

Nelu Tătaru nu consideră necesar amânarea alegerilor locale din cauza coronavirusului. Argumentele ministrului sănătății

Ludovic Orban îi consideră „duși cu capul” pe cei care susțin manipularea cifrelor coronavirusului

Leave a Comment