VIDEO. Diana Șoșoacă, fără mască în prima zi în Senat: „Am venit în groapa cu hiene”
VIDEO. Diana Șoșoacă, fără mască în prima zi în Senat: „Am venit în groapa cu hiene”

Diana Șoșoacă și-a ocupat luni fotoliul de senator și imediat a intrat în direct pe Facebook din sala de ședințe. Senatoarea de AUR a făcut un scurt bilanț al primei zile la Senat, prezendându-le susținătorilor sala de plen a Parlamentului: „E foarte frumoasă sala. Am mai fost pe aici”, a spus avocata într-un live pe Facebook.

Diana Șoșoacă a fost îmbrăcată cu o ie și nu a purtat mască, senatoarea declarând anterior că are o adeverință medicală care îi permite să nu respecte regula ce se aplică tuturor românilor în această perioadă.

”Am venit în groapa cu hiene”

Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează. Probabil că pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”, a avertizat ea.”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra în direct.

Ciucă: ”Cu certitudine trebuie făcută o verificare”

Premierul interimar Nicolae Ciucă a reacționat la această situație și a cerut o anchetă în acest sens.

Orice cetățean al acestei țări, indiferent de funcția pe care o ocupă, trebuie să respecte legea. Regulile au fost stabilite de către specialiști și au fost adoptate de către instituțiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituțiile statului trebuie să-și facă datoria”, a declarat Ciucă.

Premierul interimar a precizat că este nevoie de o verificare a documentației medicale pe care Șoșoacă susține că o are și care o scutește de purtarea măștii de protecție.

Și George Simion a captat atenția în Parlament. Președintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul pentru luni, 21 decembrie. Noii aleși au început deja să-și preia mandatele, dar este nevoie de validarea lor.

Liderii partidelor parlamentare au venit alături de colegi la Parlament, duminică, pentru a prelua oficial mandatele în noul legislativ.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *