Image default
Actualitate

VIDEO. Diana Șoșoacă, fără mască în prima zi în Senat: „Am venit în groapa cu hiene”

Diana Șoșoacă și-a ocupat luni fotoliul de senator și imediat a intrat în direct pe Facebook din sala de ședințe. Senatoarea de AUR a făcut un scurt bilanț al primei zile la Senat, prezendându-le susținătorilor sala de plen a Parlamentului: „E foarte frumoasă sala. Am mai fost pe aici”, a spus avocata într-un live pe Facebook.

Diana Șoșoacă a fost îmbrăcată cu o ie și nu a purtat mască, senatoarea declarând anterior că are o adeverință medicală care îi permite să nu respecte regula ce se aplică tuturor românilor în această perioadă.

”Am venit în groapa cu hiene”

Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează. Probabil că pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”, a avertizat ea.”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra în direct.

Ciucă: ”Cu certitudine trebuie făcută o verificare”

Premierul interimar Nicolae Ciucă a reacționat la această situație și a cerut o anchetă în acest sens.

Orice cetățean al acestei țări, indiferent de funcția pe care o ocupă, trebuie să respecte legea. Regulile au fost stabilite de către specialiști și au fost adoptate de către instituțiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituțiile statului trebuie să-și facă datoria”, a declarat Ciucă.

Premierul interimar a precizat că este nevoie de o verificare a documentației medicale pe care Șoșoacă susține că o are și care o scutește de purtarea măștii de protecție.

Și George Simion a captat atenția în Parlament. Președintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul pentru luni, 21 decembrie. Noii aleși au început deja să-și preia mandatele, dar este nevoie de validarea lor.

Liderii partidelor parlamentare au venit alături de colegi la Parlament, duminică, pentru a prelua oficial mandatele în noul legislativ.

Related posts

Diana Șoșoacă îi mulțumește lui ÎPS Teodosie pentru slujba de la Constanța și susține că „forțe din afara țării vor să îngenuncheze România”

Andrada Ionescu

De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR. Motivele care stau în spatele deciziei

Constantinescu Gabriel

Diana Șoșoacă a fost sancționată de conducerea Senatului pentru încălcarea demnității funcției. Ea nu va mai putea reprezenta Senatul vreme de trei luni

Andrada Ionescu

2 comments

Diana Șoșoacă va conduce Comisia pentru abuzuri a Senatului - Lumea Politică 22 decembrie 2020 at 21:54

[…] DSP București a transmis că o astfel de adeverință trebuie eliberată de un medic de medicina muncii de la Senat, nu de un medic de familie. Așadar, Șoșoacă a purtat mască de protecție în timpul depunerii jurământului: […]

Reply
Diana Șoșoacă îi mulțumește lui ÎPS Teodosie pentru slujba de la Constanța și susține că „forțe din afara țării vor să îngenuncheze România" - Lumea Politică 6 ianuarie 2021 at 21:35

[…] Globalismul trebuie să se oprească în România. Este o acțiune de neacceptat din partea unor forțe din afara României, care vor să îngenuncheze România. Trebuie să revenim la normal. Boala asta are mortalitate sub 1%. Care e pericolul?”, a declarat Diana Șoșoacă. […]

Reply

Leave a Comment