PSD negociază cu AUR o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu
PSD negociază cu AUR o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu

PSD negociază cu AUR o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu și încearcă să coopteze și parlamentarii independenți. Marcel Ciolacu mizează și pe sprijinul UDMR și al minorităților, care, în opinia lui, nu vor mai susține actualul Guvern.

PSD a demarat negocierile pentru moțiunea de cenzură, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, la TVR.

PSD negociază cu AUR. „Am început negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii independenţi. Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult. Nu ştiu nici UDMR cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, formaţiunile aflate la guvernare, atât PNL, cât şi USR-PLUS, sunt măcinate de dispute politice în interior şi că „acest guvern nu este eficient”.

„Ei au problema lor. Prioritar nu e să guverneze. În acest moment, Guvernul României nu e un monolit. Sunt trei guverne în interiorul Guvernului României. PNL are drumului lui şi au congresul lor şi atunci domnul Orban cu domnul Cîţu au bătălia lor. Ei nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis. Problema majoră sunt scaunele lor. La USR-PLUS au aceeaşi problemă, au congres. Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor din interiorul partidului. Cum să funcţioneze un astfel de guvern?”, a adăugat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a acuzat din nou coaliţia guvernare că este incapabilă să gestioneze pandemia COVID-19.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *